dinsdag 27 oktober 2015

Dutch Design week







Tijdens de afgelopen DDW in Eindhoven drie locaties bezocht. Als eerste en leukste De Kazerne, waar deze keer stukken uit de persoonlijke verzameling van Li Edelkoort te zien waren (zie foto's). Erg inspirerend, ook door de ateliers, het café en het winkeltje erbij. Er hangt een goede sfeer in Eindhoven, fris, vernieuwend en nooit pretentieus, wat je in het westen vaak ziet. Daarna wilden we naar het Klokhuisplein waar geen parkeerplaats te vinden was. (En de parkeerplaatsen die er wel waren moesten worden vrijgehouden voor ?????? Joost mag het weten). En dat op een donderdag, hoe moet het dan in het weekend zijn?
Daarom eerst naar het Piet Hein Eek-imperium, met de nieuwste stukken (??) in zijn showroom en naar de ateliers eromheen. Leuk maar niet echt veel nieuws dus.
Daarna lopend naar het Klokhuisplein. Ook hier weer een leuke sfeer, maar teleurstellend genoeg moest je hier betalen om binnen te komen, waar wij geen zin meer in hadden om 5 uur 's middags. Kan me niet herinneren dat dat andere jaren ook zo was. 
Geen puf meer om nog naar een andere lokatie te gaan. Het is sowieso een probleem om uit de uiterst verwarrende site van de DDW wijs te worden en een goede keuze te maken.
Evengoed een leuke dag gehad, al was de score laag!

Geen opmerkingen: